Afternoon Tea: En tidløs tradisjon kommer til Sjøholmen Café

I hjertet av Blommenholm ligger en skjult perle – Sjøholmen Cafe. Kjent for sin sjarmerende atmosfære og utsøkte retter, tar Sjøholmen Cafe nå et skritt videre ved å introdusere en klassisk britisk tradisjon: Afternoon Tea. Fra 18. januar 2024, hver torsdag kl. 12 til 15, vil gjestene få oppleve en reise tilbake til 1800-tallets England, der denne elegante skikken først så dagens lys.

Historien om Afternoon Tea

Afternoon Tea, en britisk tradisjon som stammer fra tidlig på 1800-tallet, ble popularisert av Anna, den syvende hertuginne av Bedford. På den tiden var det vanlig med kun to hovedmåltider om dagen: frokost tidlig om morgenen og middag sent på kvelden. Hertuginnen fant seg ofte sulten midt på ettermiddagen og begynte å be om et sett med brød, smør, kaker, og selvfølgelig, te. Denne private skikken ble snart en sosial begivenhet, og ikke lenge etter ble Afternoon Tea en elsket tradisjon i hele Storbritannia.

Afternoon Tea på Sjøholmen Cafe

Ved Sjøholmen Cafe blir denne tradisjonen gjenopplivet med en moderne vri. Vår Afternoon Tea vil inkludere et utvalg av håndlagde smørbrød, nybakte scones med krem og syltetøy, og et utvalg av delikate kaker. For å fullføre opplevelsen, kan gjestene velge fra en samling av fineste teer.

I første omgang vil denne unike opplevelsen være tilgjengelig hver torsdag i tre uker, med et begrenset antall plasser. Dette er en perfekt mulighet for en avslappende ettermiddag med venner, familie eller kollegaer, mens man nyter en smak av historie.

Reservasjon

På grunn av begrenset kapasitet, anbefaler vi å reservere plass i forveien. For reservasjoner ber vi deg benytte skjemaet under.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig Afternoon Tea-opplevelse hos Sjøholmen Cafe. Gjør deg klar til å bli en del av en tidløs tradisjon!

afternoon tea