Arrangementer på Sjøholmen Café

Vi arrangerer selskap

Selskapslokalet på Sjøholmen tilbyr skreddersydde pakkeløsninger for jubileer. Vi står klare til å imøtekomme deres ønsker med et bredt utvalg av temabaserte pakker.

Vi arrangerer bryllup

La oss gjøre bryllupsplanleggingen enkel for dere, fra start til slutt. Vi tilbyr muligheten til å forhåndssmake på mat og vin for å sikre at alt er perfekt til deres store dag. Våre varierte pakkeløsninger hjelper dere med å enkelt håndtere kostnader og holde budsjettet på sporet.

Vi arrangerer julebord

Sjøholmen tilbyr den ideelle rammen for julebord, enten det er for private anledninger eller firmasammenkomster. Med vår utsøkte mat og en hjertevarm atmosfære, lover vi en minneverdig og unik aften for alle våre gjester.

Vi har møterom

Våre konferansepakker tilbyr fleksibilitet og kvalitet, enten dere velger en av våre standardpakker eller ønsker en pakke som er tilpasset deres spesifikke behov. Med vår beliggenhet ved sjøen kan vi tilby et hav av muligheter for aktiviteter i pausene, noe som garantert vil berike deres arrangement.

Vi arrangerer jubileer

Feir deres jubileer på Sjøholmen, hvor vi tilpasser oss til enhver stil, fra elegante 7-retters middager til avslappede buffeer. Vi tilbyr en rekke muligheter for å skape den perfekte feiringen, akkurat slik dere ønsker det.

Vi arrangerer sommerfest

Feire sommeren med stil hos oss, hvor du kan nyte både hage og terrasse sammen med den fantastiske utsikten over sjøen. Vår beliggenhet på Blommenholm, rett ved vannkanten, gir den perfekte bakgrunnen for en uforglemmelig sommerfest. Vi tilbyr også muligheten for å sette opp et utendørstelt med plass til opptil 200 gjester, ideelt for større sammenkomster.