Bryllup i idylliske omgivelser ved sjøen

Er du på jakt etter et spesielt og minneverdig sted å feire bryllupet ditt? Da bør du vurdere Sjøholmen Café i Sandvika i Bærum.

Beliggenheten like ved sjøen på Blommenholm gir en helt unik ramme for bryllupsfeiring. Her kan du kombinere luksuriøse saler inne med den vakre hage- og uteserveringen rett ved Oslofjorden.

Sjøholmen Café har flere forskjellige rom som alle kan på sitt vis danne rammen om bryllupsdagen din. Den store peisestuen med kassettak og gammel storstuefølelse egner seg godt for middag med nære venner og familie.

Er du ute etter en mer romslig løsning for større selskap, byr hovedsalen på plass til hele 200 gjester. Her får du en flott ramme med høyt under taket.

Hagen og uteserveringen er et ekstra pluss for et bryllup ved Sjøholmen. Her kan du nyte en vakker utsikt mens gjestene dinerer eller hygger seg i solen. Om ønskelig kan det settes opp et stort telt som gir rom til enda flere gjester.

Sjøholmen Café tilbyr full pakkeløsning for bryllup og kan stå for alt fra mat og drikke til dekoreringsopplegg. Personalet er erfarne i å skreddersy arrangementet helt etter dine ønsker.

Ta en tur til idylliske Sjøholmen for å finne rammen om bryllupsdagen som du har drømt om. Her får minnene flyte sammen i vakre naturomgivelser ved Oslofjorden.