Feir sommerfesten på Sjøholmen Café 2024

Når solen skinner og sommervarmen kommer, er det ingen bedre måte å feire sesongen på enn med en uforglemmelig sommerfest på Sjøholmen Café. Med sin idylliske beliggenhet ved vannet, tilbyr Sjøholmen Café det perfekte bakteppet for enhver sommerfest – enten det er et uformelt samvær med venner, en elegant bedriftsbegivenhet, eller en spesiell familiefeiring.

Unike områder for alle typer samlinger

Sjøholmen Café skryter av en rekke fleksible og sjarmerende områder som passer for samlinger i alle størrelser. Fra vår solrike terrasse med utsikt over fjorden til våre koselige rom innendørs med sjarm, har vi det perfekte stedet for din feiring. Våre områder kan enkelt tilpasses dine behov og ønsker, slik at din sommerfest blir akkurat slik du drømmer om.

Skreddersydd meny

Vår lidenskap er å tilby utsøkt mat som komplimenterer enhver anledning. Vår sommermeny er intet unntak, med friske og sesongbaserte retter som garantert vil imponere dine gjester. Fra grillretter til lette salater, og deilig sjømatbuffet, er vår meny designet for å feire det beste som sommeren har å by på. Vårt dedikerte kjøkken tar også hensyn til spesielle diettbehov for å sikre at alle dine gjester kan nyte festen uten bekymringer.

En sommerfest utenom det vanlige

På Sjøholmen Café, handler det ikke bare om stedet og maten – det er opplevelsen. Vårt erfarne team er her for å sikre at din sommerfest blir minneverdig fra start til slutt. Med muligheter for live musikk, underholdning, og skreddersydde aktiviteter, er vi klare til å skape et arrangement som reflekterer din personlige stil og ønsker. La oss ta hånd om detaljene mens du slapper av og nyter festen sammen med dine gjester.

Bestill din sommerfest i dag

Vent ikke for lenge med å sikre deg det perfekte stedet for din sommerfest. Kontakt oss i dag for å planlegge din begivenhet på Sjøholmen Café. Enten du planlegger en intim samling eller en stor fest, er vårt team klare til å gjøre din sommerfeiring til en uforglemmelig opplevelse.

Ring oss direkte for en personlig konsultasjon om ditt arrangement.

Feir sommeren på Sjøholmen Café – der gode minner skapes ved fjorden.

bryllup ved sjøholmen blommenholm sandvika